Aurinkopaneelit & aurinkovoimalat kaiken kokoisille yrityksille koko Pirkanmaan alueella

Aurinkovoimala on ympäristöystävällinen ja kustannustehokas tapa tuottaa uusiutuvaa sähköä yrityksen käyttöön. Tämä on erityisen houkutteleva vaihtoehto yritykselle, jotka haluavat vähentää ympäristövaikutuksiaan ja samalla säästää rahaa sähkölaskuissaan.

Laita yrityksen tyhjät katto- ja seinäpinnat tuottamaan aurinkopaneeleilla

Aurinkosähköjärjestelmän paras sähköntuotanto on päivällä, jolloin energiankulutus on useasti yrityksissä suurimmillaan. Aurinkosähköjärjestelmällä yritys voi tuottaa itse sähköä tarpeisiinsa, jolloin ostettavan sähkön osuus pienenee huomattavasti.

Tämä johtaa huomattaviin säästöihin sähkölaskuissa, jotka voivat olla huomattava kuluerä monille yrityksille.

 

Suunnittelemme aurinkovoimalan vastaamaan yrityksesi tarvetta

Aurinkopaneeleiden määrä, malli ja sijainti määrittelevät järjestelmän potentiaalisen tuoton sekä järjestelmään valittavan invertterin ja tarvittavat lisäosat.

Aurinkosähköjärjestelmästä saadaan paras hyöty irti, kun suurin osa tuotetusta sähköstä saadaan käytettyä itse – tästä syystä aurinkopaneeleista saadaankin usein yrityksen käytössä paras hyöty irti, sillä tuotanto- ja kulutushuippu osuvat usein samaan hetkeen.

Yrityksesi tarpeiden määritys ja järjestelmän mitoitus vastaamaan tätä tarvetta on ensiarvoisen tärkeää hankittaessa aurinkopaneeleita yritykselle, sillä ali- tai ylimitoitettu järjestelmä ei välttämättä palvele parhaiten tarkoitustaan.

Halutessanne Omasähkäri optimoi yrityksenne sähkönkulutusta aurinkosähköjärjstelmän tuottoa vastaamaan  ja asentaa sähköauton latausasemat sekä aukustot, jotta tuotettu sähkö saadaan tehokkaimmin kulutettua yrityksen käytössä.

Omasähkärisi auttaa kartoittamaan sähkönkäyttötottumuksenne sekä mitoittamaan järjestelmän niin, että saatte siitä parhaan hyödyn irti.

Kysy lisää yrityksesi aurinkovoimalasta:

Aurinkopaneeleilla viestit yrityksesi vastuullisuudesta 

Aurinkopaneelit tuottavat puhdasta energiaa ilman hiilidioksidipäästöjä tai muita ympäristölle haitallisia vaikutuksia. Tämä auttaa yrityksiä vähentämään hiilijalanjälkeään ja tekemään ympäristöystävällisempiä valintoja.

Yhä useammat kuluttajat ja yritykset ovat kiinnostuneita yritysten ympäristövastuullisuudesta ja kestävän kehityksen edistämisestä.

Asennuttamalla aurinkopaneelit osoitat sitoutumisensa kestävään kehitykseen.

Hyödynnä yrityksen energiatuki!

Aurinkopaneeleiden asennuttamisella yritykselle edistetään merkittävästi uusiutuvan enegian käyttöä ja lisätään energiatehokkuutta.

Tästä syystä aurinkopaneeleiden asennuttamiseen on saatavilla 15 % energiatuki Business Finlandilta.

Laadukkaat aurinkopaneelit luotettavasti kokonaistoimituksena, yrityksesi yksilölliset tarpeet huomioiden

Omasähkäri auttaa mitoittamaan järjestelmän ja karoittamaan tarpeesi. Jätä yhteystietosi, niin Omasähkärisi ottaa pian yhteyttä ja perehdyttää sinut ekologisen aurinkosähkön tuotantoon!

Saat meiltä maksuttoman arviolaskelman helpottamaan päätöksentekoasi oman aurinkovoimalan hankinnasta.

Tietosuojaseloste(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.