Aurinkopaneelit omakotitaloon

Ryhdy ekologisen aurinkosähkön tuottajaksi – Omasähkärinäsi asennamme tehokkaat aurinkopaneelit omakotitaloon pirkanmaan alueella ja opastamme niiden käyttöön.

Asennuttamalla aurinkopaneelit omakotitaloon vähennät riippuvuuttasi sähköverkosta

Viimeaikainen sähkön hintojen kehitys ja jatkuvasti nousevat sähkönsiirtomaksut yhdessä aurinkopaneeleiden kehityksen kanssa ovat tehneet aurinkosähkön tuottamisesta järkevää yhä useammassa kotitaloudessa.

Aurinkopaneelit tuottavat ekologista, uusiutuvaa sähköä lähes ympäri vuoden pimeimpiä kuukausia lukuunottamatta, parhaiden hyötysuhteiden ollessa maaliskuusta syyskuulle.

Kesällä, paneeleiden tuoton ollessa suurimmillaan, voit myydä tuottamasi ylimääräisen sähkön takaisin sähkönmyyntiyhtiöllesi.

Parhaimpaan hyötysuhteeseen omakotitalon aurinkosähköjärjestelmässä päästään, kun energian kulutusta voidaan täsmätä tuottavimpiin hetkiin kodin automaatioilla sekä varastoida ylimääräinen sähkö omaan kotiakustoon käytettäväksi yön pimeinä tunteina.

Näin mitoitat aurinkosähköjärjestelmän oikein

Aurinkopaneeleiden määrä, malli ja sijainti määrittelevät järjestelmän potentiaalisen tuoton sekä järjestelmään valittavan invertterin.

Aurinkosähköjärjestelmästä saadaan paras hyöty irti, kun suurin osa tuotetusta sähköstä saadaan käytettyä itse. Tästä syystä tarpeen määritys ja järjestelmän mitoitus on ensiarvoisen tärkeää hankittaessa aurinkopaneeleita omakotitaloon.

Usein taloudellisesti kannattavin ratkaisu on mitoittaa aurinkosähköjärjestelmä kattamaan noin 25 % sähkön kokonaiskulutuksesta.

Halutessanne Omasähkäri automatisoi kotinne sähköt ja asentaa sähköauton latausaseman sekä kotiaukuston, jotta tuotettu sähkö saadaan tehokkaimmin kulutettua omassa käytössä.

Omasähkärisi auttaa kartoittamaan sähkönkäyttötottumuksenne sekä mitoittamaan järjestelmän niin, että saatte siitä parhaan hyödyn irti.

Kysy lisää omasähkäriltäsi!

Omasähkäri asentaa aurinkopaneelit omakotitaloon

Omasähkärisi arvioi tarpeesi ja suunnittelee järjestelmän sen mukaan, sekä antaa tarjouksen kiinteällä hinnalla – tiedät tarkalleen, mitä aurinkopaneelit ja koko talosi aurinkosähköjärjestelmä sekä sen asennustyö kustantavat.

Aurinkosähköjärjestelmän asentaminen ei vaadi rakennus- tai toimenpidelupaa.

Aurinkopaneeleiden ja aurinkosähköjärjestelmän asennustyö vie tyypillisimmin aikaa noin yhden päivn ja asennus onnistuu ympäri vuoden. Aurinkopaneelit kiinnitetään kattoon tekemättä siihen reikiä tai ylimääräisiä läpivientejä, jolloin vuotoriskejä ei ole.

Siivoamme jälkemme ja opastamme aina aurinkosähköjärjestelmän käyttöön, jotta saat parhaan mahdollisen hyödyn irti uudesta järjestelmästäsi.

Aurinkopaneelit katolle rahoituksella

Tarjoamme yhteistyökumppanimme avulla edullisen rahoituksen aurinkopaneeleiden hankintaan.

Haluaisitko tietää, millainen aurinkosähköjärjestelmä sopii kotiisi parhaiten?

Omasähkäri auttaa mitoittamaan järjestelmän ja karoittamaan tarpeesi. Jätä yhteystietosi, niin Omasähkärisi ottaa pian yhteyttä ja perehdyttää sinut ekologisen aurinkosähkön tuotantoon!

Tietosuojaseloste(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.